Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

Ολγα Λασκαρατου - Μελωδια

Ακουγοντας μια πολυαγαπημενη παραγωγο στο Μελωδια, και αναρωτιομουνα τι να γραψω, τι να γραψω, ειπα θα γραψω γι αυτην και την εκπομπη της.

Εχει φοβερη φωνη, καθολου κλασσικη ραδιοφωνικη (ξερεις αυτη η γλυκερη - ερωτικη, μεταξυ μας εμετικη). Ειναι τελεια να την ακους, ειναι μπασα, i love it, τρελαινομαι για γυναικες με μπασα φωνη.

Βαζει τελεια μουσικη για το απογευμα του Σ/Κ. Εβαλε το Μονογραμμα του Ελυτη με μουσικη Κλιντ Μανσελ- The fountain, διαβαζει η Καριοφυλλια Καραμπετη, ιδιωτικη ηχογραφηση. Ε το ακουω και κλαιω.

Βαζει Χατζηδακι, βαζει ωραια ερωτικα τραγουδια, βαζει ξενες μπαλαντες, αχ Ολγα, Ολγα...

Ειχα ασχημη διαθεση και τωρα νοιωθω πολυ καλα. Πραγματικα αξιζει να ακους τοσο ωραιες εκπομπες με ανθρωπους που φαινεται οτι αγαπανε τη μουσικη και εχουν ωραια αισθητικη αυτης.

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2008

Τα ρουχα της δουλειας.

Μεσα σε ολο το γενικο ξεσκαρταρισμα που πρεπει να κανω ειναι και η ντουλαπα μου. Που αποδεικνυεται πιο δυσκολη υποθεση απ' οτι νομιζα. Πως μπορεις να πεταξεις ρουχα που δεν σου κανουν, δε θα ξαναφορεσεις για χιλιους δυο λογους, δε ταιριαζουν πλεον με τιποτα? Ειναι πιο ευκολο να δωσω ρουχα σε φιλους γιατι τουλαχιστον ετσι θα φορεθουν και δε θα πανε χαμενα. Και να δωσω ρουχα στο charity shop της γειτονιας για να τα αγορασουν και με ενα σμπαρο, δυο τριγωνια. Και θα φορεθουν και θα πανε τα λεφτα σε καλο σκοπο.
Πιο δυσκολο ομως αποδεικνυεται να μπορεσω να φορεσω "αλλα" ρουχα. Πιο καλα και κυριλε, για τη δουλεια. Θελω να αλλαξω στυλ και δυσκολευομαι, αν ειναι δυνατον, κοριτσι πραμα. Οποτε παω στα μαγαζια, στριβω στο casual section ενστικτωδως. Δουλευω ενα χρονο κι ακομα φοραω ρουχα σε στυλ φοιτητικο αλλα λιγο πιο ακριβα και καλα.
Επιχειρηση ντουλαπα και επιχειρηση "αλλα" ρουχα.
συνεχιζεται...

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2008

Αρχιζω ξανα.

Μετα απο πολυ καιρο, ενοιωσα την αναγκη να αρχισω να γραφω παλι σε αυτο το μπλοκακι. Διαφορα θεματα χαζουλικα και μη. Ελπιζω να βρω το χρονο για να κανω πραξη ολα οσα θελω.