Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2006

Ενα τηλεφωνο μακρια...

Μιλουσα με τον Κωστη για τον τελικο. Του ειπα, ειμαι με τη Γαλλια, επειδη μ'αρεσει το Παρισι. Μου λεει, ειναι με την Ιταλια, επειδη ετσι κι αλλιως ποδοσφαιρικα (δεν καταλαβα τιποτα), επειδη του αρεσουν τα αυτοκινητα τους, οι Ιταλιδες γκομενες, επειδη ειναι μουρες και επειδη η μαφια ξεκινησε απο την Ιταλια. Του λεω, ποιοι ειναι πιο ωραιοι? Οι Ιταλοι, εδωσε και το Εψιλον μια αφισα (κρατα την, κρατα την). Αλλαξα, πηγα με τους ωραιους. Επειδη την ομορφια πρεπει παντα να την υποστηριζουμε.

Και καθομαι και σκεφτομαι τη μανια για τα αυτοκινητα. Μ'αρεσει να βλεπω εκπομπες για αυτα. Κι ας μην οδηγω. Εβλεπα μετα μανιας την εκπομπη του Αρη Σταθακη, κι ας μην καταλαβαινα τιποτα για κυβικα, επιταχυνσεις, λαδια, φρενα και τα σχετικα. Μετα δε θυμαμαι τι εβλεπα (κενο δικο μου ή δεν ειχε κατι?), μετα εβλεπα το Traction, αλλα δε μ'αρεσε, εκανα συνεχεια τη συγκριση με το Σταθακη και ξενερωνα. Μετα ηρθα Αγγλια και δεν ειχα τηλεοραση. Τωρα εχω και βλεπω οχι μια αλλα δυο εκπομπες! Και τη μια ειδικα τη γουσταρω πολυ επειδη μου αρεσει το βρετανικο χιουμορ. Παντα μου αρεσε αλλα πλεον την καταβρισκω και θεωρω ξενερωτους οποιους το θεωρουν κρυο. Μα καλα, πως ειναι κρυο ενα χιουμορ με κυριο συστατικο την ευστροφια? Και τον αυτοσαρκασμο. Πολυ σημαντικο. Οταν καποιος εχει χιουμορ, πρεπει να αυτοσαρκαζεται. Αλλιως δεν εχει χιουμορ, εχει (συγκαλυμμενη) κακια, μικροπρεπεια, ηλιθιοτητα, your choice of words...

Και ειναι 3 τυποι, ο ενας ειναι και νοστιμουλης, και κανουν ενα σωρο βλακειες αλλα το φχαριστιουνται οι ανθρωποι. Και περναω κι εγω καλα. Δεν μαθαινω τιποτα για τα αυτοκινητα αλλα δεν βαριεσαι. Γι αυτο εχουμε τους μπαμπαδες και τους αδερφους, τους φιλους και τους γκομενους. Οτι θελω να μαθω ειναι ενα τηλεφωνο μακρια.

Ενα τηλεφωνο μακρια κι οχι ενα τσιγαρο δρομος. Δεν καπνιζω αλλα μ'αρεσει αυτη η φραση. Ενα τσιγαρο δρομος. Κανω ενα τσιγαρο και φευγουμε. Κανω ενα τσιγαρο και μπαινω για μπανιο, κατουρα αν θες. Κανω ενα τσιγαρο και ξαναρχιζουμε (τη μπιριμπα, το καθαρισμα φασολακιων, το σεξ...). Ενα τηλεφωνο στη μαμα και μαθαινεις ποσα (απιδια εχει ο σακος) λεπτα θελει το αυγο για να βρασει (ερωτηση 1ης πανεπιστημιου, μη γελατε), ενα τηλεφωνο στο μπαμπα και μαθαινεις τη διαφορα: "δεν σου ειπα να φας 500 λιρες, αλλα 500 ευρω", ενα τηλεφωνο στο φιλο για να διορθωσεις το προβλημα στο πισι (μετα απο 4 ωρες, κι ενω εχεις αφησει το ακουστικο, εχεις βγαλει τα κατσαβιδια, εχεις ανοιξει τη μοναδα και ψαχνεις με φακο το γαμημενο το τζανμπερακι).

Ενα τηλεφωνο να ρωτησεις εισαι καλα, περνας ωραια, εχεις καλη διαθεση ή εισαι πεσμενος...ενα τηλεφωνο να πεις σ'αγαπαω, μου λειπεις, θελω να σε δω και να σε φιλησω...

12 Comments:

Blogger Κωστής said...

TOP GEAR RULES!!!!!!!!

Όσο για το τηλέφωνο, μπορεί να στο βεβαιώσει ο λογαριασμός μου κάθε μήνα... :-)

8/7/06  
Anonymous Ανώνυμος said...

άστα αυτά και πες μου τι ωρα αυριο και που...

8/7/06  
Blogger The wise Aineolach said...

kwsti: το πιασες το νοημα! ναι, top gear rulezzzz, αν και δεν καταλαβαινω πολλα, αλλα εχουν πλακα :)

potjunk: τεστ μου κανεις, να δεις αν το εμπεδωσα :P, μια η ωρα στο νατιοναλ-κατι, be there little kid :)

8/7/06  
Blogger xryc agripnia said...

Καλα να περασετε,ξενιτακια.

:)

8/7/06  
Blogger The wise Aineolach said...

archive να σαι καλα, ωραια ηταν, καλα περασαμε, μιλησαμε, γελασαμε, ομορφα ομορφα! :)

8/7/06  
Blogger wetex said...

top gear rules simfono kai epafksano kai den eimai fan ton aftokiniton genikotera.

10/7/06  
Blogger unpaiktable said...

Μια ψήφο κι από μένα στο Τοπ Γεαρ! Αυτά παθαίνει όποιος ξεχνάει να πατήσει αλτ-σιφτάκι :P

10/7/06  
Anonymous Ανώνυμος said...

etsi ola ta kala paidia vlepoun top gear :)

10/7/06  
Blogger unpaiktable said...

Μανία για αυτοκίνητα, μανία για αυτοκίνητα.. Μούμπλε μούμπλε.. Ψήνεται κανείς για British International Motor Show?

11/7/06  
Anonymous Ανώνυμος said...

egw den psinomai, epeidh den exw mania me autokinita, den odigw kan.twra giati maresoun toso oi ekpompes autokinisis...den kserw!

12/7/06  
Blogger hardrain said...

Χαχαχα! τι ωραίο ποστάκιον! Και συμφωνώ πλήρως με τις θέσεις σας για το Βρετανικό χιούμορ, ακριβώς όπως τα λέτε είναι.

Επίσης ήμουν και εγώ με τους Γάλλους στον τελικό απλά και μόνο γιατί δεν χωνεύω τους Ιταλούς, αν και είναι η εθνική μας παρηγοριά: είναι οι μόνοι, χειρότεροί μας.

Νάστε καλά!

13/7/06  
Blogger The wise Aineolach said...

κ.Δυοντα ευχαριστω, κι εσεις να ειστε καλα :)

13/7/06  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home