Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

Η Μικρη Αρκτος.

Η Μικρη Αρκτος ειναι δισκογραφικη και εκδοτικη εταιρια. Κανει Ακροασεις για νεους ερμηνευτες, στιχουργους και συνθετες. Μπορεις να διαβασεις και στη σελιδα της, λεπτομερειες για τα αποτελεσματα των Α' και Β' Ακροασεων. Στις 30 Ιουνιου ληγει η προθεσμια για την Γ΄Ακροαση. Γραφει μεταξυ αλλων οτι παραλαβανε 4.000 τραγουδια απο 450 τραγουδοποιους και ακουσανε πανω απο 200 ερμηνευτες. Υπηρξαν αξιολογες δουλειες, αλλα οχι τοσες ωστε να καταληξουν και να βγαλουν αποτελεσματα. Γι αυτο το λογο παρατεινεται η ημερομηνια μεχρι τις 30 Ιουνη.

Περιμενω εδω και καιρο την Γ' Ακροαση. Οταν ειχα πρωτοακουσει για τη Μικρη Αρκτο και τις Ακροασεις, ειχα ενθουσιαστει. Μ'αρεσει που υπαρχει μια εταιρια που σκυβει με ευαισθησια αλλα και απαιτουμενο επαγγελματισμο στα νεα παιδια. Ειχα παρακολουθησει μια εκπομπη στην κρατικη τηλεοραση, αφιερωμα για τη Β' Ακροαση. Ειχα δει τους δημιουργους και ειχα συγκινηθει. Τα τραγουδια τους μου αρεσαν, αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν η ματια τους! Καθαρη και με παθος γι αυτο που κανουν. Και για μενα αυτο εχει σημασια. Να εισαι καθαρος και οτι κανεις, να το κανεις με παθος.

Ειχα ακουσει ενα τραγουδι τοτε, το "Ποταμι μαυρο" του Αλεξανδρου Εμμανουηλιδη και μου ειχε κανει ενα μικρο κλικ. Τωρα το ακουω συνεχεια στο ραδιοφωνο απο τα Υπογεια Ρευματα. Οπως και τη φωνη της Νατασσας Μποφιλιου. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ακολουθουν τα ονειρα τους με παθος αλλα και α-ξι-ο-πρε-πει-α.

Περιμενω πως και πως την Γ' Ακροαση!

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Μου είναι δύσκολο να καταλάβω πως μέσα σε 2000 τραγούδια δεν βρέθηκαν 10 αξιόλογα. Και επίσης η παράταση που πήραν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού - ΄6 μήνες- είναι πρωτοφανής. Έχει περάσει η προθεσμία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στο site. Ελπίζω τα πράγματα να κυλίσουν πιο επαγγελματικά στην πορεία και με περισσότερο σεβασμό στους συμμετέχοντες και το αποτέλεσμα να αξίζει την αναμονή. Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο blog σας

3/7/07  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home