Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2006

Ολικη επαναφορα.

Δανειζομαι τον τιτλο της ταινιας με τον Αρνολντ, δεν εχω τιποτα πιο εξυπνο για το ποστακι της νεας χρονιας(!). Καλη χρονια λοιπον για ολους, με τα New Year's Resolutions σε πληρη ετοιμοτητα για εφαρμογη.

Περασαν οι δυο μηνες σα γαργαρο νερακι. Θα ηθελα να εκανα διακοπες ολο αυτον τον καιρο, αμ δε. Οι διακοπες στο μαγικο μερος της παιδικοτητας μου κρατησαν οσο μια καλοκαιρινη μπορα. Μετα εγιναν αλλαγες, μετακομισεις, καινουρια αρχη. Φτου ξανα σε αλλο σπιτι, να το φτιαξεις, να το ντυσεις και να το στολισεις για να το νοιωσεις δικο σου. Ολα σιγα σιγα γινονται. Αρκει να εισαι καλα μεσα σου.

To Blog ξεκιναει δυναμικα με δυο βασικα projects. Αρχικα η καταγραφη των προσπαθειων ευρεσης εργασιας. Με απλα λογια, το ξεσκισμα να βρω μια δουλεια να τρωω ψωμι πληρωμενο απο τον ιδρωτα μου και ουχι απο τον πατερα μου και τη μανα μου. Δευτερον, η οργανωση μιας "Ιθακης". Περισσοτερα γι' αυτο σε προσεχες κειμενα. Σφηνες οι "ηλιθιες αποριουλες" μου, κειμενα για διαφορα θεματα που με απασχολουν και με προβληματιζουν, κειμενα για οσα δω και ακουσω.

Ευχαριστω ολα τα γλυκα παιδια για τις καλοκαιρινες τους ευχες...